just me, myun.
Monday, December 10, 2012 @ 1:41 PM


Assalamualaikum


weee....saya di tag oleh Cheq...arigatou ;)
hehe...
anyway bulan nie Myun mmg isytiharkan bulan Myun join segala segmen and whatever paper pon oleh blogger2 sekalian..hee...
:
:
okay...
dan ini syarat-syarat untuk join this awesome Giveaway :

> buat satu entry yang bertajuk "Special Giveaway ! By Saadah And Nabilah"
> letak banner kat atas tuh kedalam blog entry anda pastu backlink kan dye.
> wajib follow blog Saadah dan blog partner dye Nabilah ...
> wajib like , add dan follow semua blog , fanpage dan facebook pihak SPONSOR...(erkk..banyaknye :P)
> tag kepada seberapa ramai korang nak tag *sunat je*
> letakkan link korang di kotak komen entry NI atau entry NI , mereka kate "di tempat lain tak diterima tau ..."

pemenang akan dikira melalui :- 

> random.org
> 2 entry paling kreatif
> 3 top referral 
> 2 entry tag paling banyak


Nie senarai >> HADIAH << nye...
:
:
ternyata...post ini mengambil masa 39 minit sebelum di post...hehe :P

@ Copyrights MyunJerr 2011/2015