just me, myun.
Monday, December 10, 2012 @ 9:30 PM


Assalamualaikum

haa...malam-malam macam nie terase nak review blog pulak...memang dah lame Myun nak review blog sorang kawan Myun nie...at least jadi lah jugak kan??haha...


nie dye Fazy-Fyza berkongsi cerita..haha...mane satu nama dye??haa..Myun panggil dye Fyza jerr...Fazy tuh..err...kene tanye dye...ye dok??hehe
blog dye nie bertemakan biru...hmmm...tertanya-tanya...sejak kebelakangan nie kenapa kebanyakan blog bewarna BIRU??tapi blog Fyza nie tak ade laa biru sangat..hee..
:
:
ape yang Myun suke pasal blog dia nie??

> Fyza pandai buat doodle..
> Fyza pandai wat tutorial..
> Fyza...errr...haha..:P
jelez taw orang yang taw buat gambar karton gune Paint dan segala software melukis nie...Myun pandai gune Photoshop jerr...hehe...tapi tak pandai wat doodle kay :D
look at here...salah satu header yang dye buat..isshh...walaupon doodle tu agak tak cantik..hee..jangan marah yee...Myun tetap jelez sebab Fyza dapat buat...huh!


:
:
anyway...jemput ke blog beliau yang sedang berjinak-jinak dalam dunia logging blogging nie..heee...

http://fazy-fyza.blogspot.com/
@ Copyrights MyunJerr 2011/2015