just me, myun.
Tuesday, January 1, 2013 @ 12:00 AM


Assalamualaikum


Selamat Tahun Baru Myun ucapkan kepada semua bloggers and warga Malaysia sedunia..hehe..
only a few hour we'll have New Year...
segala susah,lelah,suka dan duka Myun lalui dalam 2012 nie Myun jadikan iktibar untuk jadi terbaik dalam 2013 yang akan datang kejaaaaaaaaap je nanti...
:
:

My life on 2012...
:I made a new lot of friends...bloggers...in social networks...many more..huu...
:I start my life as student Lower 6 at Sekolah Agama Menengah Tinggi Tengku Ampuan Rahimah..
:
:
My life on the end of 2012
31/12/2012
mungkin ramai orang sambut countdown 2013 di malam hari...tapi lain bagi Myun and rakan2...kitorang plan pada waktu siang yang terang benderang lagi cahaya bersuluh cerah...haha...ayat mengalahkan sasterawan... ;P
dari pagi tadi...Myun da gerak sorang2 ke sekolah...nak kemas kelas tok sem 2 STPM nnti...penat tak penat...bukan Myun yang buat keje pon..just amek meja sendiri..then blah..haha...kejam ;P
then event yang tak terancang buat Myun pergi ke Putrajaya buat kali ke-2 with my 12 others friends...huh..yes...Myun baru 2 kali pergi Putrajaya nie...kuno gile..haha...
actualy kitorang cadang nak sambut last day in this year kat sekolah jerr...tapi ntah kenape sampai kat Putrajaya...kitorang enjoy for the last time in this year kat Alamanda...though we just play bowling only...lol ("-____-)
then Myun grak ke Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin aka Masjid Besi...really??tak macam pon...anyway...masjid juga ;P
kitorang start solat asar kat sane...then lepak kat tepi tasik tuh...snap..snap..snap...bagi makan ikan...then balek...mungkin tak seberapa...tapi Myun enjoy...da lame tak happy macam nie...anyway..thanks guys for invite me..
:
:
Azam untuk 2013??
hmmm...hard question for me...i guess...Myun just nak jadi yang terbaik pada tahun hadapan dari segi pelajaran, life and my faith to Allah..
one more last thing...and make a lot lot lot of new friends...haha...



@ Copyrights MyunJerr 2011/2015