just me, myun.
Tuesday, December 11, 2012 @ 3:30 PM


Assalamualaikum


dengan rasa rendah diri...dengan ini Myun men"join"kan diri ke dalam Segment King Follow Back...haha

Abg Amer nak sebab 
"kenapa anda perlu dinobatkan sebagai King Follow Back??"
jawapannye...

"Myun suke Follow blogger-blogger yang dah follow Myun...yang tak ada dalam list pon Myun Follow..haha..mak kate "buat baik dengan orang,nanti orang buat baik kat kite"..sebab tu Follow and terjah.. :P"


nie follower Myun setakat ni...err...76??...memang siket kan??meme laa...setahun lebih tak berblogging...memang laa siket..haha..:P

haaa...itu je kot...haha...:P
:
:
dengan lafaz بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم maka ter"join" lah Myun ke Segment ini :P


@ Copyrights MyunJerr 2011/2015